Om Salfarm

SALFARM DANMARK A/S er en danskeid virksomhet som siden 1979 har solgt veterinære legemidler, frihandelsprodukter og vaksinasjonsutstyr til dyr. Vår organisasjon dekker salg, service, samt utvikling og registrering av nye legemidler.

I 2010 blev Salfarm Scandinavia AB grunnlagt i Sverige, og i 2016 kom Salfarm Scandinavia AS til i Norge.

Vi har hovedkvarter i Kolding med lager, kjølelager, eksport og kontorfasiliteter. Vi har egne konsulenter i alle tre land og våre erfarne produktspedialister står klar med professionell rådgivning om våre produkter og dyrenes helse. I de øvrige nordiske lande og flere europeiske land, har vi gode samarbejdspartnere som forhandler utvalgte deler av vårt produktsortiment.

SALFARM opererer og er sertifiseret etter EU’s gjeldende GMP/GDP-retningslinjer.
Vi samarbeider med våre leverandører om danske tester og Clinical Trials, som er påkrevet til registrerings- eller markedsføringsformål.

SALFARM har mangeårige kontakter innen det veterinære område – samt til internasjonale institutter og myndigheter. Vi sponser relevante veterinære arrangementer.

Vår misjon

  • Å oppfylle kundenes forventninger gjennom ekspertise innen kvalitet, produktutvikling og markedsføring av veterinære legemidler og tilbehør
  • Å være innovative
  • Å være de beste innen vårt forretningsområde

Salfarm har tillatelse til grossistvirksomhet med legemidler innenfor EU/EØS.
Tillatelsen kan ses på EudraGMDPs hjemmeside.

Kontakt oss

Vi er klar til å hjelpe deg hvis du har spørsmål.